Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dokumenty z trestního řízení

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

ŽÁDOST:

[1] Vážení, dovolujeme si Vás požádat o poskytnutí informací dle InfZ:
a) poskytnutí anonymizovaného rozhodnutí ve věci sp. zn. KRPU-...
b) poskytnutí anonymizovaného rozhodnutí ve věci sp. zn. KRPU-...
c) dále poskytnutí spisových značek k oběma uvedeným řízením, a to spisových značek, pod kterými byly tyto věci vedeny u soudu a rovněž o poskytnutí označení soudu, který tato řízení vedl“ (dále
jen „žádost“)

ODPOVĚĎ:

Policie České republiky jako povinný subjekt podle § 2 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb. Vaši žádost posoudila a k požadovaným informacím sděluje následující:

Ad a) Spisový materiál pod č. j. KRPU-... byl policejním orgánem ukončen návrhem na podání obžaloby k Okresnímu státnímu zastupitelství v Litoměřicích. Trestní řízení bylo ukončeno pravomocným rozhodnutím Okresního soudu v Litoměřicích č. j. 6T 59/2021-317 ze dne 7. 2. 2022.

Ad b) Spisový materiál pod č. j. KRPU-... byl policejním orgánem ukončen návrhem na podání obžaloby k Okresnímu státnímu zastupitelství v Litoměřicích. Trestní řízení bylo ukončeno pravomocným rozhodnutím Okresního soudu v Litoměřicích č. j. 2T 49/2021-232 ze dne 20. 4. 2022.

Dále povinný subjekt žadatele informuje, aby se o poskytnutí anonymizovaných rozhodnutí obrátil na příslušný soud, který dané rozhodnutí vydal. Anonymizace vydaných soudních rozhodnutí je mimo působnost povinného subjektu Policie České republiky.

vytisknout  e-mailem