Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Dokument o ukončení šetření

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost a odpověď: 

"Dobrý den, prosím Vás, žádám Vás o zaslání anonymizovaného znění rozhodnutí policie u ukončení vyšetřování případu, který se týká šetření toho, kdo na sociálních sítích zveřejnil snímek zachycující oběti loňského masakru v ostravské fakultní nemocnici.“

Odpověď:

K Vašemu požadavku na informace týkající se Vámi zmiňované fotografie sdělujeme, že věc byla na samém počátku šetření konzultována s Generální inspekcí bezpečnostních sborů (příslušné pro vyšetřování trestné činnosti policistů) a Krajským státním zastupitelstvím v Ostravě. V rámci těchto postupů nebylo ve věci shledáno podezření ze spáchání trestného činu, a tedy nemohlo být vedeno vyšetřování ani prověřování podle trestního řádu. Proto byla věc předána k šetření odboru vnitřní kontroly krajského ředitelství, který ji prošetřil a zpracoval závěrečnou zprávu. Tento finální dokument poskytujeme v příloze v požadované anonymizované podobě. 

Doprovodná informace: Dokument nneí zveřejněn, obsahoval osobní a další údaje, byl anonymizován výhradně pro účely žádosti žadatele.

 

 

vytisknout  e-mailem