Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dobrá práce policie

KLADENSKO – Operativním šetřením se podařilo objasnit několik krádeží. 

Policisté Obvodního oddělení Kladno – město se zabývali několika krádežemi, které se staly v uplynulých dnech. Intenzivní prací se jim podařilo zjistit pachatele, který se následně ke všem skutkům doznal.

Jedenadvacetiletému mladíkovi bylo dnes 25. října 2019 ve zkráceném přípravném řízení sděleno podezření z přečinu krádeže, za což mu hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až tři roky.

Podezřelý poprvé kradl ve středu 9. října 2019 v odpoledních hodinách a to v prodejně v přízemí zdravotnického zařízení  v Kladně v ulici K Nemocnici. Tam využil nepozornosti prodavačky, která se věnovala dalším zákazníkům, a ze zásuvky pod prodejním pultem odcizil její mobilní telefon. Škoda byla vyčíslena na necelé dva tisíce korun.

Dále v pondělí 14. října 2019 odcizil po poledni z neuzamčeného vozidla Peugeot Boxer, které řidič zaparkoval v Kladně v ulici K Nemocnici mobilní telefon za sedm tisíc korun.

A naposledy se dopustil krádeže v pátek 18. října 2019 jen několik minut před dvanáctou hodinou. To vešel do prodejny v Kladně v ulici ČSA, a když zjistil, že se momentálně v provozovně nikdo nenachází, odcizil ze skříně v zázemí této prodejny dámskou kabelku. Při krádeži byl sice přistižen majitelkou příručního zavazadla, ale s lupem se mu podařilo utéct. V tomto případě byla škoda vyčíslena na 2.300,- Kč.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
25. října 2019

vytisknout  e-mailem