Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Do večerky za rozkoší

Původně přišel do obchodu se smíšeným zbožím pro drobnost, utekl ale s ostudou. Navíc mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let. 

Od devětadvacátého října prošetřují kriminalisté 6. oddělení obecné kriminality prvního policejního obvodu případ, který se odehrál v jedné z večerek v ulici Bělohorská v Praze 6.

Do té přišel nedlouho před půl dvanáctou solidně vypadající muž. Ten si to rovnou namířil do zadní místnosti prodejny, kde jsou regály s čisticími prostředky. Tam si vybíral konkrétní produkt, přičemž si tuto činnost zpříjemňoval masturbací svého obnaženého penisu.

Ze záběrů bezpečnostní kamery je patrné, že této aktivity nezanechal ani ve chvíli, kdy přecházel od regálu k regálu. Po určité době mu ale přišlo toto sebeukájení zřejmě nedostačující, a proto si přivolal prodavačku, aby mu prý pomohla s výběrem čisticího prostředku.

To samozřejmě byla ale pouhá zástěrka toho, co po ní ve finále skutečně požadoval. Ženě totiž v určitou chvíli chytl nečekaně její ruku, kterou se pokusil si dát do svého rozkroku, kde měl stále ještě obnažený penis. Prodavačka se naštěstí muži vysmekla a utekla za pokladní pult.

Hledaný muž ji následoval, kdy se snažil vše urovnat. Zaskočené ženě se omlouval, přičemž byl notně roztržitý. Asi proto si možná neuvědomil, že současně s omluvou si přímo před poškozenou „uklízí své nádobíčko“ zpět do kalhot a zapíná poklopec.

Prodavačka byla celou situací natolik pohoršena, že ji nechtěla nechat jen tak být a do prodejny přivolala svého spolupracovníka. V určitou chvíli ale nastal u prodejního pultu zmatek, čehož neznámý muž využila a z provozovny utekl.

Kriminalisté sice disponují několikero záběry bezpečnostních kamer, na kterých je hledaný muž zachycen, nicméně ani tak se jim zatím nepodařilo zjistit jeho totožnost. Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc na širokou veřejnost.

Pokud muže na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jeho totožnost, případně místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Případ kriminalisté momentálně kvalifikovali jako trestný čin znásilnění ve stádiu pokusu. Muži tak v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

por. Mgr. Tomáš Hulan 9. 11. 2018

vytisknout  e-mailem