Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do cizích domů se neleze

DĚČÍN - Do cizích domů se neleze; Spravedlnosti neutekl; Další notebook zmizel z automobilu; Do cizích domů se neleze 

Děčínským kriminalistům se podařilo dopadnout šestadvacetiletého muže, který v březnu vnikl sklepním otvorem do rodinného domu v Jílovém u Děčína. Zde odcizil z kuchyňské linky dvaatřicet tisíc korun a zmizel. Včera proti němu muži zákona zahájili trestní stíhání pro krádež vloupáním a porušování domovní svobody. Ta to může být potrestán až tříletým pobytem za mřížemi.
 
 
Spravedlnosti neutekl
 
Policisté z děčínského obvodního oddělení sdělili včera ve zkráceném přípravném řízení podezření z přečinu krádeže osmnáctiletému mladíkovi. Ten v minulosti odcizil z bytu různé šperky a peníze. Škoda se pohybuje kolem čtyřiceti tisíc korun. Vzhledem k tomu, že za obdobnou trestnou činnost už má v posledních třech letech vroubek, hrozí mu nyní až tříleté vězení.
 
 
Krádež bagru
 
Bagr, který stál zaparkovaný na náměstí v Jílovém u Děčína, včera zmizel. Postaral se o něj neznámý zloděj, který majiteli způsobil škodu kolem miliónu korun. Po pachateli pátrají děčínští kriminalisté.
 
 
Další notebook zmizel z automobilu
 
Koženou brašnu s notebookem a peněženku s hotovostí, doklady a platební kartou odcizil včera neznámý poberta z automobilu zaparkovaného na lesní cestě na Maxičkách u Děčína. Zloděj se dovnitř dostal tak, že vytloukl okno. Zůstala po něm škoda za zhruba pětadvacet tisíc korun. Případem se zabývají policisté z obvodního oddělení.
 
 
 
 
19.5.2011, Děčín
por. Bc. Vojtěch Haňka
Tiskový mluvčí
Preventivně informační skupina Děčín
e-mail : pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem