Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Do bytu bez vědomí majitele

CHOMUTOV - Kradli okapy, Zloděj v kočárkárně... 

Do bytu bez vědomí majitele
Do bytu v Klášterci nad Ohří vnikli neoprávněně dva muži z Vejprt. Jelikož neměli kde bydlet, vyhlédli si neobývaný byt v ulici Mírová a bez vědomí majitele se tam nastěhovali. Policisté jejich jednání šetří jako trestný čin porušování domovní svobody, ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení. Mužům ve věku 43 a 63 let hrozí až dvouletý pobyt ve vězení.
 
Kradli okapy
Na pozemek rodinného domu v Palachově ulici vnikla dvojice mužů ve věku 20 a 21 let. Místo opustili s okapovými svody, které odmontovali z domu. Majiteli vznikla škoda ve výši 1600 korun, pachatelům bylo sděleno podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.
 
Zloděj v kočárkárně
Nejméně tři jízdní kola zmizela ze společných prostor domu v Klášterci nad Ohří. Neznámý zloděj vnikl do domu v ulici Pionýrů a z kočárkárny kola sebral. Majitelům vznikla škoda za téměř 21 tisíc korun. Po pachateli krádeže nyní pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 
Nezdařené vloupání
Policejní hlídka zadržela v ulici Na Průhoně pachatele, kteří se vloupali do rodinného domu. Muž ve věku 39let a jeho stejně stará společnice vnikli na pozemek a odtud se pak dostali až do domu. Odcizit nestačili nic, na místě se totiž objevili muži zákona. I tak se škoda vyšplhala na téměř 4 tisíce korun. Na oba pachatele čeká obvinění z krádeže.
 
30. prosince 2011
nprap. Marie Pivková  
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem