Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Dny lidí dobré vůle a pouť ve Velehradě

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Upozorňujeme na dopravní omezení a úplné uzavírky. 

V nadcházejících Dnech lidí dobré vůle a poutě ve Velehradě bude omezen průjezd touto obcí. Uherskohradišťští policisté budou od čtvrtečního poledne 4. července do pátku 5. července, a to až do odpoledních hodin, dohlížet jak na bezpečnost a plynulost silničního provozu, tak i na bezpečnost všech účastníků oslav.

Stejně jako v předešlých letech budou uzavřeny všechny příjezdové cesty. Výjimku tvoří pouze regulovaný příjezd od Starého Města. Řidičům s trvalým pobytem Velehrad, Modrá, Salaš a Jalubí je vjezd po předložení občanského průkazu povolen. Povolení k vjezdu mají řidiči s povolením vydaným pořadatelskou agenturou a příslušnými obecními úřady. Ostatním doporučujeme využít parkování na obchvatu Starého Města, a to z obou stran. Odtud bude kyvadlová doprava převážet návštěvníky až k Velehradu.

V případě jakéhokoliv protiprávního jednání budou moci návštěvníci kontaktovat policejní hlídky, které se budou přímo ve Velehradě pohybovat. Všichni návštěvníci by měli dbát na osobní bezpečnost a být obezřetní při zajištění svých cenných věcí.

1. července 2019, por. Bc. Milena Šabatová

vytisknout  e-mailem