Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dne s Městskou policií se účastnili pražští policisté

V sobotu 19. září 2009 se policistky z preventivně informačního oddělení pražské policie společně s kolegy ze Speciální pořádkové jednotky zúčastnily v rámci Evropského týdne mobility „Dne s Městkou policií.“  

Ten, kdo v sobotu do Stromovky zavítal, tak určitě nelitoval. Na pohodové akci mělo velkou zásluhu i slunečné počasí, které do parku přilákalo desítky cyklistů, bruslařů na in-line bruslích a rodičů s dětmi.
    Akce probíhala od 10.30 hod. a opravdu bylo nač se dívat. Měštští strážníci připravili pro návštěvníky zajímavý program, na kterém se podíleli také pražští policisté. Na stanovišti Policie ČR si tak každý mohl prohlédnout výstroj a výzbroj policistů Speciální pořádkové jednotky a u preventistů vyplnit testy bezpečného chování. Policisté se zaměřili také na dopravní výchovu, a tak téměř každý si procvičil znalost dopravních značek a pravidel silničního provozu. Od policejního stánku tak nikdo neodcházel s prázdnou, kromě drobných odměn si také odnášel důležité a zajímavé informace.
Odkazy do noveho okna

DSC02012

DSC02012 

Detailní náhled

DSC02013

DSC02013 

Detailní náhled

DSC02014

DSC02014 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem