Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Dlažební kostkou poškodil dveře do herny

CHEBSKO – Policisté pátrají po muži neznámé totožnosti. 

Chebští kriminalisté ve spolupráci s policisty z obvodního oddělení Mariánské Lázně pátrají po neznámém pachateli, který v nočních hodinách dne 15. 5. 2019 poškodil skleněnou výplň posuvných dveří u herny v ulici Chebská v Mariánských Lázních. Po poničení vchodových dveří dlažební kostkou nebylo do herny vniknuto a nic odcizeno. Předběžná škoda na poškozených dveřích byla odhadnuta na částku 8 tisíc korun.

Neznámý pachatel je muž vyšší sportovní postavy ve věku asi 20 let. Na sobě měl kalhoty, specifickou tmavší bundu s bílými rukávy, obličej měl zakrytý šálou nebo šátkem, na hlavě měl tmavou čepici a na nohách tmavší boty s bílou podrážkou.

Policisté již ve věci zahájili šetření k přečinu poškození cizí věci, za které pachateli v případě dopadení hrozí až jednoleté vězení. V souvislosti s tímto případem se obracíme na veřejnost, zda si někdo v inkriminovanou dobu poblíž této herny v Mariánských Lázních něčeho nevšiml či nepoznal neznámého pachatele. Informace je možné policistům předávat prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

nprap. Jakub Kopřiva
17. 5. 2019

vytisknout  e-mailem