Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Dvojice byla vypátrána

ZNOJEMSKO: AKTUALIZACE 22. března: Policisté pátrají po čtrnáctileté dívce ze Znojemska a muži z Berounska. 

AKTUALIZACE 22. BŘEZNA 2023 V 18:00 HODIN

Dvojice byla dnes odpoledne policisty vypátrána na Berounsku poblíž obce Otročiněves. Police děkuje za spolupráci.

AKTUALIZACE 22. března 2023 v 14:30 hodin

Znojemským kriminalistům se podařilo zjistit, že pohřešovaná dívka by se mohla pohybovat ve společnosti dvacetiletého muže z Berounska. Právě v tomto regionu by se aktuálně mohla hledaná dvojice zdržovat. Policisté také zjistili, že se mohou pohybovat v osobním automobilu Citroen C1 s registrační značkou 5SX 8103. Je ale možné, že na vozidle mají jinou značku, kterou si mohli protiprávně opatřit. Hledaný muž je asi 175 cm vysoký, hubené postavy a zdánlivě vypadá na asi čtyřiadvacet let. Naposledy měl naposledy na sobě růžové tričko, tmavé kalhoty dole ohrnuté. Byl neoholený, vlasy měl delší, upravené do tzv. patky.

Informace k pohybu hledané dvojice můžete sdělit na tísňovou linku 158. Policie děkuje za spolupráci!

Hledaná čtrnáctiletá dívka odešla v pondělí ráno z domova s mladším bratrem, kterého jako obvykle předala do školky ve Strachoticích. Tam se s ním rozloučila a měla zamířit do školy v Jaroslavicích. Tam už ovšem nepřišla. Dívku pohřešují rodiče, kteří její zmizení nahlásili policistům v odpoledních hodinách poté, co přišli domů ze zaměstnání. Pohřešovaná neměla v minulosti výrazné výchovné ani jiné problémy. Podle zjištění kriminalistů by se měla v pozdních odpoledních hodinách pohybovat na Znojemsku. Další pohyb její není znám a dosavadní pátrání bylo neúspěšné. Pohřešovaná je asi 165 cm vysoká, má hnědočerné po lopatky dlouhé vlasy, nosí brýle a rovnátka. Měla by být oblečená do hnědé mikiny, černých legín, černé bundy a na nohou bílé sportovní boty. Odešla s černobílým batohem značky Vans.

Případné informace k pohybu pohřešované dívky můžete sdělit na tísňovou policejní linku 158. Policie děkuje za spolupráci!

Pokud jsou výše uvedené odkazy nefunkční, důvody pátrání pominuly.

por. Bohumil Malášek, 20. března 2023

vytisknout  e-mailem