Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dívce ukradl telefon

TEPLICKO - Muž byl obviněn z loupeže; Zloděj kradl v Teplicích a další zprávy. 

Dívce ukradl telefon

     Policisté obvinili ze zvlášť závažného zločinu loupeže 21letého muže, který o víkendu okradl v Bílině nezletilou dívku. Měl od ní vylákat její mobilní telefon, aby si mohl přečíst zprávy v aplikaci, kam se přihlásil na své heslo. Mobil se pak vybil a dívka si ho vzala zpět, muž ji ale měl fyzicky napadnout, porazit na zem a telefon jí odcizit z kabelky. Pokud případ skončí u soudu a obviněný bude uznán vinným, mohl by ho soudce poslat až na deset let za mříže.

Zloděj kradl v Teplicích

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Teplicích vnikl na oplocený pozemek. Následně se vloupal do zahradní buňky, ze které si odnesl sekačku a čerpadlo. Na pozemku ještě poškodil zaparkovaný karavan a navíc ukradl několik dřevěných trámů. Celková škoda byla vyčíslena na více jak sedmnáct tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení trestní stíhání pro přečiny krádeže a poškození cizí věci.

Vloupání do auta

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý zloděj, který v Trnovanech vykradl zaparkované auto. Po rozbití bočního okna vnikl do vozidla, ze kterého odcizil zabudované autorádio a subwoofer. Oznamovatel škodu předběžně vyčíslil na pět tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení až dva roky za mřížemi.

Odcizený batoh

     Až dvouletý trest odnětí svobody hrozí neznámému zloději, který v Bílině okradl ženu. Ve večerních hodinách k ní přistoupil a z ruky jí měl vytrhnout batoh, ve kterém měla několik tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečin krádeže a po pachateli, kterému hrozí až dva roky vězení, intenzivně pátrají.

29. září 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem