Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Dítě v ohrožení - AKTUALITA

Policisté hledají dvanáctiletou dívku, která se nevrátila ze školy. 

Od včerejšího večera policisté pátrají po dvanáctileté Báře, která se nevrátila ze školy ve Stodůlkách, kam chodí. Dívka byla naposledy viděna po obědě právě ve škole, odkud měla odejít s tím, že jde na hřiště na houpačky. Od té doby se s ní rodiče snažili několikrát spojit, ale bezúspěšně.

Ještě včera odpoledne se rozjelo policejní pátrání, během kterého policisté prověřili jak školu, tak i její okolí, příbuzné dívky, nemocnice a podobně. Během tohoto prověřování našli v její skříňce vzkaz, kde dívka napsala, že už se nikdy nevrátí. V minulosti se dívka svěřila, že kdyby někdy utekla, tak by se schovávala ve křoví a živila se jablky a špendlíky. Mohla by se také zdržovat v nákupních centrech, kam také chodívala.

Popis hledané: Dívka má 153 cm vysokou hubenou postavu, středně dlouhé hnědé vlasy s pěšinkou uprostřed a modré oči. Špatně vylovuje sykavky má drobnou jizvu na bradě a na pravém lokti. Naposledy byla oblečená do modrozelené sportovní bundy, modrých džínů a na nohou měla modré džínové tenisky s bílou gumovou špičkou a barevnými hvězdami po stranách.

Jestliže jste dívku viděli, nebo víte, kde by se mohla nacházet, kontaktujte linku 158.

por. Bc. Jan Daněk – 11. 9. 2019

Aktualizace - 11.9.2019

Dobrá zpráva přišla v podvečer z Českých Budějovic. Bára je na světě a je v pořádku. V obchodním centru ji tam podle fotky poznal českobudějovický policista v osobním volnu.

Děkujeme všem za sdílení a pomoc při pátrání.

pprap. Violeta Siřišťová

vytisknout  e-mailem