Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Dezorientovaný muž žádal ochranu před útočníky

NÁCHODSKO – Ti řádili jen v jeho hlavě, byl totiž „sjetý“ 

test na drogytest na drogy
Na ráno v pondělí 18.5.2015 prodavačka náchodského obchodu s potravinami určitě jen tak nezapomene. Před osmou hodinou k ní přišel muž, se zmateně vyslovenou žádostí, aby mu pomohla, že ho někdo pronásleduje. Zakrátko odběhl a vběhl do restaurace o pár ulic dál, pak na poštu, a všude vykřikoval, že dluží milióny,  že ho kvůli tomu jeho pronásledovatelé chtějí dostat a
že se musí schovat.
 
Přivolaná policejní hlídka dezorientovaného zmateně mluvícího mladíka za několik okamžiků objevila venku na ulici, žádné pronásledovatele však nenašla. Protože mladý muž vykazoval znaky požití návykových látek, podrobili jej policisté testu na drogy Drugwipe. Výsledek ukázal, že muž je pod vlivem amfetaminu a metamfetaminu, tedy pervitinu. A tak, že své pronásledovatele má mládenec pouze hlavě, a tam je žádná policie chytit nemůže.
 
Mladíka, který by si v současném stavu mohl ublížit, policisté eskortovali na protialkoholní záchytnou stanici do Hradce Králové. Výlet policejním autem i pobyt na „záchytce“ samozřejmě bude muset zaplatit.  Milióny to sice nebudou ale více než dva tisíce korun ho to bude stát zcela určitě.
 
por. Mgr. Eva Prachařová
19.5.2015 v 10.15 hodin

 

vytisknout  e-mailem