Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dětským centrem budou znít i tóny kytary

KRAJ - Ředitel středočeských policistů přivezl dětem z Dětského centra Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi dárek, který postrádaly - kytaru. 

Ne každý chlapec nebo holčička má to štěstí být, žít a vyrůstat ve své rodině, se svými rodiči, a tak někteří, aniž by mohli cokoliv ovlivnit, se v důsledku nepříjemných okolností právě ze strany svých rodičů, ocitli v Dětském centru Klaudiánovy nemocnice v Mladé Boleslavi. 

Každý rok věnují těmto dětem pozornost také středočeští policisté, zejména pak v období adventu, kdy se jim snaží dopřát hojné a štědré Vánoce a obdarovat je dárky, které rozzáří jejich oči. Naposledy tak policisté navštívili dětské centrum v polovině prosince, kdy s sebou kromě dárků, které sami nakoupili, přivezli také finanční dar - padesát tisíc korun  - které dětem věnovali policisté z Prahy venkov - VÝCHOD s podporou policistů ze Zásahové jednotky Středočeského kraje.MUDr. Tomanová a generál KučeraMUDr. Tomanová a generál Kučera

V těchto dnech čekala vedení Dětského centra v Mladé Boleslavi ještě jedna policejní návštěva. Krajský ředitel středočeských policistů, generál Václav Kučera, věnoval dětem, potažmo personálu, který o děti pečuje, hudební nástroj, který jim chyběl - kytaru. Děti jsou šikovné, rády zpívají a za doprovodu kytary jejich zpět bezesporu ještě lépe vyzní.

Kytaru převzala od krajského ředitele primářka dětského centra MUDr. Helena Tomanová. Na kytaru bude děti doprovázet jedna ze zdravotních sestřiček, která o děti pečuje a také s nimi ráda zpívá a učí je nové písničky.


mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
31. prosince 2020


 

Odkazy do noveho okna

MUDr. Tomanová a generál Kučera

MUDr. Tomanová a generál Kučera 

Detailní náhled

Vrchní sestra, krajský ředitel, primářka

Vrchní sestra, krajský ředitel, primářka 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem