Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dětský den v Benátkách nad Jizerou se vydařil

MLADOBOLESLAVSKO – Policisté předvedli návštěvníkům dětského dne svou činnost i vybavení. 

V neděli, 29. května v odpoledních hodinách, představili mladoboleslavští policisté svou práci veřejnosti. Dětský den se konal v zámecké zahradě v Benátkách nad Jizerou, kde si organizátoři pro děti připravili různé soutěžní stanoviště. Návštěvníci si také mohli prohlédnout současnou techniku a vybavení policie, hasičů a zdravotnické záchranné služby.

Na akci dorazila široká veřejnost. Návštěvníci si u propagačního stanu policie České republiky mohli prohlédnout policejní techniku a vyzkoušet si policejní výstroj a výzbroj. Policisté zde divákům nabídli možnost vyzkoušet si například prvky balistické ochrany nebo nevšední zážitek, vyzkoušet si práci kriminalistického technika při zajišťování otisků prstů.

Během dne se děti dozvěděly mnoho užitečných preventivních rad a informací. Policisté jim následně rozdali drobné dárky.

Součástí policejní expozice bylo i představení nového náborového projektu "Práce 158x jinak." při čemž, policisté zájemcům o práci u Policie České republiky vysvětlili vše potřebné o podmínkách k přijetí do služebního poměru.

vytisknout  e-mailem