Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Dětský den školy a obce Jarcová

VSETÍNSKO: V sobotu se policie prezentovala v Jarcové. 

V sobotu se Policie ČR a Rota aktivních záloh Krajského vojenského velitelství Zlín prezentovali v rámci Dětského dne školy a obce Jarcová.
 
V jarcovském sportovním areálu připravili v sobotu policisté jak statické tak dynamické ukázky. Nejenom děti se mohly podívat na policejní techniku, kde jistě největším lákadlem byl policejní vrtulník a policejní potápěči. Zájmu ale neunikly ani policejní motocykly Yamaha a Honda a vozidla Volkswagen Passat s radarem, policejní Škoda Octávia a velitelské vozidlo Volkswagen Transporter. Na dalších stanovištích jsme připravili výzbroj policistů, protiúderové prostředky, prezentaci kriminalistických techniků, ukázku cestovních dokladů a také si přítomní mohli vyzkoušet elektronicky sestavit portrét. Vše si mohli účastníci doslova osahat.
I vojáci měli vystavenou techniku a to terénní vozidlo UAZ a pěchotní zbraně. K dispozici byla i airsoftová střelnice. Pracovníci BESIP připravili pro účastníky jízdu zručnosti a alkobrýle.
Dopoledne dále patřilo policejním koním. Ukázka jejich činnosti přilákala mnoho diváků, kteří toto vystoupení ocenili hlasitým potleskem. Den sice narušil déšť, ale to nás neodradilo od dalších dynamických ukázek a to zadržení vozidlem ujíždějícího nebezpečného pachatele a ukázkou výcviku a využití služebních psů. Dynamickou ukázkou Patrola v akci se prezentovali vojáci.
 
I přes nepřízeň počasí se dětský den vydařil, což dokazovaly úsměvy na tvářích a to nejenom těch dětských.
 
16. června 2014, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik
Odkazy do noveho okna

Jarcová 1

Jarcová 1 

Detailní náhled

Jarcová 2

Jarcová 2 

Detailní náhled

Jarcová 3

Jarcová 3 

Detailní náhled

Jarcová 4

Jarcová 4 

Detailní náhled

Jarcová 5

Jarcová 5 

Detailní náhled

Jarcová 6

Jarcová 6 

Detailní náhled

Jarcová 7

Jarcová 7 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem