Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Deštivé počasí a dopravní nehody

KLADENSKO - Nepozornost a nepřizpůsobení jízdy způsobilo několik dopravních nehod. 

Dopravní policisté z Kladna včerejšího dne 28. dubna 2015 prošetřovali jedenáct dopravních nehod, které vznikly na základě nepozornosti řidičů, ale především nepřizpůsobením jízdy stavu a povaze vozovky vzhledem k deštivému počasí.
 
Během třiceti minut došlo v kladenském okrese ke třem oznámeným dopravním nehodám, a to v době od půl dvanácté do dvanácté hodiny. Všechny dopravní nehody byly bez zranění a došlo pouze k poškození vozidel.
 
První z těchto tří zmiňovaných dopravních nehod se stala na rychlostní komunikaci R7 kolem půl dvanácté u sjezdu na obec Bouchalka. Při dopravní nehodě došlo ke střetu dvou osobních vozidel, ve kterých se nacházely dvě osoby.
 
V průběhu deseti minut se stala opět na rychlostní komunikaci R7 dopravní nehoda, při které řidič se svým vozidlem havaroval do svodidel.
Několik minut po dvanácté se ve Slaném v Ouvalově ulici nedaleko nákupního střediska střetla dvě osobní vozidla. Posádky vozidel tvořily pouze řidiči a i tentokrát došlo  k poškození vozidel bez zranění osob.
 
Policie upozorňuje opětovně řidiče, aby byli obezřetní a po usednutí do svých vozidel se vždy plně věnovali řízení a svoji pozornost zaměřili na jízdu a ostatní účastníky v silničním provozu.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
29. dubna 2015

vytisknout  e-mailem