Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Den zdraví a bezpečnosti v Kladně

KLADENSKO - Velkou návštěvnost přilákal policejní stánek s policejními radami a kvízy. 

Kladenští policisté z dopravního inspektorátu se zúčastnili preventivní akce zaměřené na účastníky silničního provozu, a to především na chodce a cyklisty. Preventivní akce s dopravní tématikou se uskutečnila v pondělí 6. července 2015 v areálu Sletiště Kladno od 10.00 hodin.
 
Pořadatelem této preventivní akce byla společnost LEGO, která ve spolupráci s policií České republiky a Magistrátem města Kladna uspořádala dopravní akci s názvem „Den zdraví a bezpečnosti“ , který byl určen především pro děti svých zaměstnanců, ale i ostatní příchozí návštěvníky do prostor veřejného sportovního areálu Sletiště.
 
Všichni návštěvníci se u policejního stánku dozvěděli zajímavé informace o dopravě a využití reflexního označení a samozřejmě, že si zde mohli zopakovat a osvěžit své znalosti z dopravy, jako je dodržování předpisů při jízdě na kole, dopravní značky, povinné vybavení kola a základní informace k přecházení pozemních komunikacích. Policisté pro děti připravili i několik zajímavých kvízových otázek, za které byly odměněny drobnými dárkovými předměty. V průběhu celé akce byly dětem rozdávány preventivní předměty, jako jsou pexesa s dopravními značkami, omalovánky, skládačky, povinná výbava jízdního kola, reflexní označení a kartičky s dopravními radami.    
 
Celá tato preventivní akce byla vzhledem k  prázdninovým dnům uspořádána pro nejmladší účastníky silničního provozu, ale byla v každém případě zajímavá a poučná i pro dospělé návštěvníky.
 
Rádi konstatujeme, že policejní stánek se svým programem přilákal velkou návštěvnost a byl velmi kladně hodnocen, a to jako jedno z nejnavštěvovanějších a nejzajímavějších stanovišť „Dne zdraví a bezpečnosti“.  
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
8. července 2015
Odkazy do noveho okna

Den zdraví a bezpečnosti

Den zdraví a bezpečnosti 

Detailní náhled

Den zdraví a bezpečnosti

Den zdraví a bezpečnosti 

Detailní náhled

Den zdraví a bezpečnosti

Den zdraví a bezpečnosti 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem