Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Den s Policií České republiky

JIHLAVA: Návštěvníci uvidí policejní techniku, výzbroj a výstroj, v ukázkách přiblíží policisté svoji činnost a připraven je i koncert. 

V pátek 10. září 2010 se uskuteční akce Den s Policií České republiky. Tato akce se koná v Jihlavě již počtvrté. Policie při ní prezentuje svoji techniku, výzbroj a výstroj, v ukázkách přibližuje divákům svoji činnost a připraven je i koncert složený z oblíbených písní českých a zahraničních autorů.
 
V letošním roce je opět akce rozdělena na dopolední a odpolední část. Dopolední část bude probíhat na letišti Henčov od 9 do 13 hodin. Krajské ředitelství policie kraje Vysočina si pro návštěvníky akce připravilo program složený z ukázek činnosti jejích složek. Zákroky proti pachatelům závažných trestných činů a osobám narušujících veřejný pořádek si připravili Zásahová jednotka pro obranu jaderné elektrárny, pořádková jednotka, policejní psovodi a studenti Vyšší policejní školy MV v Jihlavě. Dále diváci uvidí například ukázky sebeobrany.
 
Na akci se budou návštěvníkům prezentovat také hasiči Hasičského záchranného sboru kraje Vysočina, Zdravotnická záchranná služba kraje Vysočina, Armáda České republiky a Městská policie Jihlava. Připravena je společná ukázka zásahu složek integrovaného záchranného systému při dopravní nehodě.
 
Na statických stanovištích si návštěvníci budou moci prohlédnout například vozidla, motocykly, zbraně, výstrojní součástky. Mezi stanovišti bude také laserová střelnice, Besip team, pro děti bude k dispozici skákací hrad a různé soutěže si připravila Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR.
 
Odpolední část Dne s Policií České republiky se bude konat na Masarykově náměstí v Jihlavě od 14 hodin. Proběhne zde koncert Hudby Hradní stráže a Policie České republiky. I zde si návštěvníci budou moci prohlédnout vystavenou policejní techniku.
 
Pro svoz a odvoz návštěvníků jsme připravili autobusy. Doprava na letiště Henčov bude probíhat v půlhodinových intervalech se začátkem v 8.30 hodin z Masarykova náměstí v Jihlavě.
 
 
Na akci Vás srdečně zve
 
kolektiv Preventivně informačního oddělení Krajského ředitelství policie kraje Vysočina
JIHLAVA
 
Den s Policií České republikyDen s Policií České republiky

vytisknout  e-mailem