Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Den otevřených dveří

Ukázka práce rychnovských policistů 

Dne 11. června 2008 se v budově Policie České republiky Okresního ředitelství Policie ČR Rychnov nad Kněžnou uskutečnil "Den otevřených dveří". O tuto akci byl enormní zájem ze strany široké veřejnosti  celého Rychnovska.
Návštěvníky zaujaly jednotlivé expozice, věnované různým policejním tématům - historii četnictva, výcviku služebních psů, současným i historickým zbraním. Zájmu se těšila i prezentace činnosti jednotlivých složek policie - pořádkové jednotky, operačního střediska, policejního pyrotechnika nebo  kriminální policie. Atraktivní byly praktické ukázky sebeobrany, které postupně vidělo více než sedm set diváků. Mezi návštěvníky převažovali ti malí - děti z mateřských a  základních škol a také studenti středních škol. Nezanedbatelnou skupinou ale byli i dospělí návštěvníci.
Podle vyjádření mnohých návštěvníků se rychnovským policistům "Den otevřených dveří" vydařil a svůj účel splnil. Vedení Okresního ředitelství PČR v Rychnově nad Kněznou počítá s jejím pořádáním i v dalších letech.

vytisknout  e-mailem