Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dělnická strana sociální spravedlnosti míří do našeho regionu

O nadcházejícím víkendu bude DSSS v Rakovníku i Novém Strašecí 

Dělnická strana sociální spravedlnosti v Rakovníku
 
    Dne 19. května 2012, bude v Rakovníku na Husově náměstí přítomna Dělnická strana sociální spravedlnosti (DSSS), která zde bude mít od 16:00 hodin svůj mítink k prezidentským a krajským volbách(politické shromáždění).  Po skončení tohoto mítinku se členové Strany přesunou do Nového Strašecího, kde by měl od 17:30 hodin na Komenském náměstí mítink pokračovat.
     Policie ČR Územního odboru Rakovník v přijala patřičná bezpečnostní opatření, která by měla zajistit klidný průběh mítinku Dělnické strany sociální spravedlnosti.  Byl zvýšen počet policistů, kteří budou dohlížet na bezpečnost silničního provozu a dále na veřejný pořádek ve městech Rakovník a Nové Strašecí, v době konání mítinků.
      Členové DSSS se do Rakovníka přesunou z Berouna, kde budou mít taktéž krátce po poledni svůj mítink. Občané Rakovnicka, hlavně řidiči samotní, musí počítat s tím, že Policie ÚO Rakovník bude na silnicích v rámci bezpečnostního opatření kontrolovat vozidla, která hlavně přijíždějí do města. Pod kontrolou bude i vlakové a autobusové nádraží. Vjezd na Husovo náměstí, bude během dne velmi omezen.
 
18. května 2012
nprap. Jana Žáčková

vytisknout  e-mailem