Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

DĚČÍN - denní zpravodajství

Zloděj využil příležitosti; Nevychovaný nocležník; Okraden při dopravní nehodě  

Zloděj využil příležitosti
DĚČÍN - O částku padesát osm tisíc korun přišel jeden z hostů děčínské restaurace. Tu mu odcizil neznámý pachatel v nestřeženém okamžiku z kapsy batohu, který měl odložený pod stolem restaurace. Celým případem se již zabývají policisté z Děčína, kteří po pachateli pátrají. Za trestný čin krádeže hrozí zloději až tříletý trest odnětí svobody.

Nevychovaný nocležník
JETŘICHOVICE - Na policii ve Hřensku se obrátil majitel jedné z ubytoven v Jetřichovicích a podal oznámení na neznámého pachatele. Do protokolu uvedl, že zde ubytovali na necelé dva dny neznámého muže, který jim po svém odchodu nezaplatil útratu za nocleh a ještě ke všemu jim z výčepu restaurace odcizil mobilní telefon a kasír tašku s finanční hotovostí. Celkově jim byla způsobena škoda za necelých sedmnáct tisíc korun. V uvedeném případě se lapka dopustil  trestného činu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Okraden při dopravní nehodě
ČESKÁ KAMENICE - Dne 27.1.2009 došlo u obce Česká Kamenice k dopravní nehodě, kde řidič osobního vozidla Opel havaroval v blízkosti železničního přejezdu. Po drobné nehodě řidič vozidlo odstavil, uzamkl a šel si zajistit do nedaleké vesnice odtah. Jeho nepřítomnost využil neznámý pachatel, který se do havarovaného vozidla vloupal a ze zavazadlového prostoru odcizil brašnu s notebookem v částce dvacet devět tisíc korun. Po oznámené vloupačce do vozidla policisté provedli ohledání místa činu a po pachateli trestného činu krádeže pátrají. Za uvedený trestný čin lze uložit až tříletý trest odnětí svobody.

email.: pisdc@mvcr.cz
tel.: 974 432 207, 724 156 293

 


vytisknout  e-mailem