Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Dealer je ve vazbě

DĚČÍNSKO - Prodával pervitin, hrozí mu až pětileté vězení a další zprávy. 

Dealer je ve vazbě

    Ve vazební věznici skončil 34letý muž, který na Děčínsku prodával drogy. Kriminalisté zadokumentovali nejméně šest případů, kdy jinému člověku prodal pervitin, na základě vydaného příkazu k zatčení byl v uplynulých dnech omezen na osobní svobodě a následně obviněn z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

     Drogy u něj policisté našli i v době zatčení, vzhledem k tomu, že se této trestné činnosti dopustil již v minulosti, soudce akceptoval podaný návrh na jeho vzetí do vazby, muži hrozí v případě uznání viny až pětiletý trest odnětí svobody.

Z nádrže zmizela nafta

     Policisté pátrají po neznámém zloději, který ukradl pohonné hmoty z nákladního vozidla zaparkovaného v Krásné Lípě. Pachatel z nádrže odčerpal asi 300 litrů nafty, škoda byla vyčíslena na necelých osm tisíc korun, v případě dopadení mu hrozí trestní stíhání pro zločin krádeže.

Vykradené auto

     Ze zločinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Děčíně vloupal do zaparkovaného auta. Odnesl si peníze, úhlovou brusku a nářadí, oznamovatel vyčíslil celkovou škodu na 12 tisíc korun. Pokud se podaří zloděje vypátrat, mohl by vzhledem ke spáchání krádeže v době vyhlášeného nouzového stavu skončit až na osm let ve vězení.

5. května 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem