Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další vykradená vozidla

Tábor – Sezimovo Ústí – Motoristé pozor! 

Tiskovým servisem ze dne 27. května 2021 jsme informovali o případu krádeže věcí z neuzamčeného vozidla, odstaveného na oploceném pozemku jednoho z domů v Sezimově Ústí.

Viz.: https://www.policie.cz/clanek/kradez-veci-z-vozidla-21822.aspx

Vzápětí se policistům přihlásili další dva majitelé osobních automobilů, bydlící v Sezimově Ústí, kteří byli okradeni naprosto stejným způsobem. Z jejich neuzamčených vozů, odstavených za ploty pozemků, zmizely rovněž zde zanechané peněženky, osobní doklady, platební karty a další cennosti.

Opětovně proto na uvedenou trestnou činnost upozorňujeme a připomínáme, že plot není pro zloděje nepřekonatelnou překážkou. Zanechat v neuzamčeném vozidle cokoliv cenného, se i na oploceném pozemku nevyplácí. Již nyní způsobené škody jdou do desítek tisíců korun.

Po pachateli pátrají ve spolupráci s táborskými kriminalisty policisté sezimovoústeckého obvodního oddělení. Jakékoliv poznatky, které by přispěly k objasnění uvedených skutků, zejména k výskytu podezřelé osoby či osob, které by se uvedeného jednání mohly dopouštět, sdělte policistům na jejich služebně či telefonní lince 974 238 730. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   krpc.pio@pcr.cz

28. května 2021

vytisknout  e-mailem