Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další újezdy od nehod

TEPLICKO - Pátráme po řidičích, kteří ujeli od nehod a další zprávy. 

Další újezdy od nehod

     Policie nadále zaznamenává případy, kdy pachatelé dopravních nehod ujíždějí z místa, aniž by splnili povinnosti uložené platnou legislativou. Přivítáme jakákoliv svědectví veřejnosti k níže uvedeným nehodám, jejichž viníci nerespektují zákonem daná pravidla.

     K první dopravní nehodě mělo dojít v době od 17:20 do 17:50 hodin dne 3. října 2020 v Bílině, ul. Pražská na parkovišti u Lidlu, kde měl řidič nezjištěného vozidla poškodit zaparkovaný automobil Škoda Fabia a z místa nehody ujet, aniž by splnil svou zákonnou povinnost.

     Od nehody ujel i řidič, který měl dne 5. října 2020 v době od 11:00 do 13:30 hodin v Teplicích na Masarykově třídě u vjezdu na parkoviště restaurace Alladin poškodit levé zpětné zrcátko vozidla BMW 525 zaparkovaného u pravého okraje komunikace.

     Pátráme také po neznámém řidiči, který měl v době od 19:00 hodin dne 6. října do 17:00 hodin dne 7. října 2020 v Teplicích, ul. Maršovská poškodit levou zadní stranu zaparkovaného vozidla Hyundai i30 bílé barvy. Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Kradli v obchodech

     Ze zločinu krádeže ve stadiu pokusu je podezřelý 29letý recidivista, který bez ohledu na vyhlášený nouzový stav v sobotu kradl v teplickém obchodním centru. V jedné z prodejen ve zkušební kabince odstranil čip z bot v hodnotě necelých tři sta korun v úmyslu si obuv vyměnit za svoji a z prodejny odejít. Byl ale přistižen prodavačkou a ostrahou, takže skončil na policejní služebně, kde si následně převzal usnesení o zahájení trestního stíhání pro přečin, za který mu s ohledem na dobu spáchání hrozí v krajním případě až osmiletý trest odnětí svobody.

     Stejný trest hrozí také 25letému muži, který v osecké prodejně včera ukradl dvě lahve alkoholu v celkové hodnotě 430 korun. Odstranil z nich zabezpečovací prvky, schoval si je pod bundu a bez zaplacení chtěl z obchodu odejít. I on skončil u vyšetřovatele, který ho obvinil z krádeže, oba muži jsou trestně stíháni na svobodě.

Krádež na železnici

     Policisté pátrají po neznámém zloději, který v Bílině ukradl pohonné hmoty. Odstranil zámek z nádrže odstavené lokomotivy a z nádrže odčerpal do připravených kanystrů přes 160 litrů nafty. Plné kanystry si schoval v blízkosti, kde byly následně zajištěny, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro zločin krádeže ve stadiu pokusu.

19. října 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

vytisknout  e-mailem