Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další újezdy od nehod

TEPLICKO - Policisté hledají svědky nehod, od kterých účastníci ujeli a další zprávy. 

Další újezdy od nehod

     Policie nadále zaznamenává případy, kdy pachatelé dopravních nehod ujíždějí z místa, aniž by splnili povinnosti uložené platnou legislativou. Přivítáme jakákoliv svědectví veřejnosti k níže uvedeným nehodám, jejichž viníci nerespektují zákonem daná pravidla.

     K první dopravní nehodě mělo dojít v době od 20:00 dne 31. července 2020 do 12:00 hodin dne 1. srpna 2020 hodin v Teplicích, ul. Alejní 2754, kde měl nezjištěný řidič poškodit parkovací sklopku č. 12 a z místa nehody ujet, aniž by splnil svou zákonnou povinnost.

     Od nehody ujel i řidič, který měl v době od 20:00 hodin dne 17. srpna do 6:00 hodin dne 19. srpna 2020 v Bílině, Sídliště Za Chlumem 751 poškodit zaparkovaný automobil Hyundai.

     Pátráme také po neznámé cyklistce, která se měla 25. srpna 2020 kolem 12:30 hodin v Hostomicích, ul. Vrbenského střetnout s mužem, který jel na kole ve směru od ulice Čapkova po parkovišti přiléhajícím ke komunikaci. Cyklistka měla jet ve směru od ulice Vrbenského a po střetu z místa odjet.

  Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Vozil se cizím autem

     Z přečinů neoprávněného užívání cizí věci a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 26letý muž, který před několika dny našel v Bílině klíče od osobního auta. Na parkovišti pak dálkovým ovládáním otevřel Škodovku v hodnotě 45 tisíc korun, kterou se dva dny vozil až do doby, než mu došel benzín. Muž, který má městským úřadem uložen zákaz řízení motorových vozidel, je vyšetřován na svobodě, v případě uznání viny mu hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Krádež ve sběrně

     Lidé většinou nosí staré železo a další kovy do sběrných surovin, opačný postup ale zvolil neznámý lapka, který vnikl do výkupny v Teplicích. Z haly odcizil čtyři měděné profily v hodnotě asi dva a půl tisíc korun, které možná skončily v jiné sběrně. Pátrání po pachateli krádeže i odcizené mědi mají na starost policisté z obvodního oddělení, zloději hrozí v případě dopadení až dva roky za mřížemi.

Ukradená koloběžka

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v katastru obce Hrob ukradl elektrickou koloběžku. Využil toho, že ji poškozený nechal před domem, kam šel na návštěvu a koloběžku v hodnotě dvacet tisíc korun odcizil. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí lapkovi až dvouleté vězení.

31. srpna 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem