Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Další odhalená pěstírna

TEPLICE - Policisté objevili další pěstírnu konopí; Prodejce pervitinu obviněn... 

Další pěstírna na Teplicku
      Další „ránu“ zasadili policisté pěstitelům konopí na Teplicku. Po pěstírně marihuany, kterou kriminalisté odhalili v pondělí v Bílině, dnešního dne v ranních hodinách ve spolupráci se zásahovou jednotkou a cizineckou policií provedli domovní prohlídku v bývalém hotelu Corrado v Dubí. V horních dvou patrech současného Senior centra Pohoda policisté objevili rozsáhlou pěstírnu konopí. V jednotlivých speciálně upravených pokojích i v půdních prostorách pěstovali cizinci přibližně 5 tisíc rostlin v různých fázích vzrůstu. Hodnota usušené marihuany na černém trhu by se pohybovala kolem pěti miliónů korun. Zásahová jednotka na místě zadržela tři cizince, kteří jsou podezřelí z trestného činu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. V případě odsouzení jim za spáchání zvlášť závažného zločinu hrozí trest odnětí svobody až na deset let.
 
Prodejce pervitinu obviněn
     Z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy obvinil policejní komisař 21letého muže, který v teplickém okrese v uplynulých letech prodával různým osobám drogu známou jako pervitin. Obviněnému muži, který je vyšetřován na svobodě, hrozí v případě odsouzení až pět let za mřížemi.
 
Vykradl dvě vozidla
     Policejní komisař obvinil z přečinu krádeže 20letého muže, který se v Teplicích vloupal do dvou osobních vozidel. Z jednoho odcizil autorádio, z druhého si lapka odnesl autorádio, doklady od vozidla a hokejovou výbavu. Celkem způsobil poškozeným škodu za více jak 12 tisíc korun, vzhledem k pestré trestní minulosti obviněného podali policisté návrh na jeho vzatí do vazby.
 
 
Teplice, 1. 12. 2010, nprap. Daniel Vítek
tiskový mluvčí PČR ÚO Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz
 

vytisknout  e-mailem