Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Další bezpečná lokalita

CHEB - Opatření ke snížení nápadu trestné činnosti ve městě Cheb 

ilustrační obrázekilustrační obrázek

     Chebští policisté v rámci noční akce „Bezpečná lokalita“ z pátku 26.3.2010 na sobotu 27.2.2010 provedli další bezpečnostní opatření ke snížení nápadu trestné činnosti ve městě Cheb. Celkem třicet policistů z řad obvodního oddělení Cheb-město, obvodního oddělení Cheb-venkov a městskými strážníky, se vydalo na kontrolu heren a barů ve městě a také se zaměřili na bezpečnost silničního provozu. Své kolegy opět doprovázel i psovod z Karlových Varů se speciálně vycvičeným psem “Emírem“. Akce byla tedy zaměřena na dohled bezpečnosti silničního provozu, na vyhledávání omamných a psychotropních látek a jedů, na vypátrání hledaných nebo pohřešovaných osob, nebo nalezení věcí pocházející z trestné činnosti a podávání alkoholu osobám mladším osmnácti let
      V průběhu opatření byly provedeny kontroly heren a barů ve městě Cheb. Během opatření bylo zkontrolováno 95 osob, 61 motorových vozidel a 9 osob bylo předvedeno k ověření totožnosti. Celkem byly zjištěny čtyři přestupky na úseku ochrany před alkoholismem a jinými toxikomaniemi. Bylo uloženo osm blokových pokut za přestupky proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu a ve smyslu zákona č. 326/1999Sb. o pobytu cizinců, kteří neměli v pořádku své doklady. Jeden řidič řídil bez řidičského oprávnění a jeden řidič požil před jízdou alkoholické nápoje.
     Během akce se policistům podařila objevit v nebytových prostorách v Dolních Dvorech na Chebsku hydroponní pěstírna konopí.  

     Akce se osvědčují, proto policisté v takových kontrolách budou namátkově pokračovat i nadále.

 

vytisknout  e-mailem