Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Další auto na kolejích

VSETÍNSKO: Při dopravní nehodě auto skončilo v kolejišti. 

Řidič ze Zlína skončil v pátek se svým autem na kolejích nedaleko železničního přejezdu u obce Bystřička. Nebyl zraněn a naštěstí skončil na opravované části dráhy.

 

Pětatřicetiletý muž ze Zlína se blížil v pátek čtvrt hodiny po třetí odpoledne k železničnímu přejezdu u Bystřičky po silnici I/57 od obce Jablůnka. V pravotočivé zatáčce vlivem rychlé jízdy nezvládl své vozidlo Fiat Brava a přejel s ním do protisměru a dále mimo silnici až na opravovanou železniční trať ze Vsetína do Valašského Meziříčí. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění řidiče. Škoda na vozidlu je pět tisíc korun. Policisté při šetření této nehody provedli u řidiče dechovou zkoušku ke zjištění alkoholu. Zkouška byla negativní. V době ohledání místa dopravní nehody byl provoz na uvedené trati zastaven. Policisté nadále zjišťují okolnosti této dopravní nehody.

Velice podobná dopravní nehoda a téměř na stejném místě se udála v srpnu tohoto roku. To jel ze stejného směru devatenáctiletý muž, který na kolejích skončil se Škodou Felicií. Stačil vystoupit, ale do vozidla narazila osobní vlaková souprava. I zde bylo příčinou nezvládnutí vozidla.

 

14. prosince 2015, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik

 

Odkazy do noveho okna

Nehoda koleje (1)

Nehoda koleje (1) 

Detailní náhled

Nehoda koleje (2)

Nehoda koleje (2) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem