Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Další a další újezdy od nehod

Písek – Obracíme se na veřejnost, buďte všímaví a neváhejte kontaktovat policisty. 

Písečtí dopravní policisté se v poslední době věnují velkému počtu dopravních nehod, od kterých účastníci ujíždějí a nechávají za sebou často vysoké škody. Obracíme se na veřejnost a případné svědky, aby neváhali a pokud mají informace o takovýchto nehodách, aby kontaktovali policisty.

Dne 4. ledna dopoledne došlo k takovéto nehodě s újezdem v prostoru parkoviště ve vnitrobloku za Českou Spořitelnou u Velkého náměstí v Písku. Zatím nezjištěný řidič zde poškodil zadní část zaparkovaného osobního automobilu značky Smart a ujel. Škoda je předběžně vyčíslena na 5 000 korun.

Obdobný scénář měla také dopravní nehoda ze dne 10. ledna, kdy kdosi během dne (v době od 7:15 do 16:00 hodin) poškodil zadní nárazník u zaparkovaného osobního automobilu značky Škoda Roomster, který majitel parkoval v ulici Na Výstavišti, před domem s číslem popisným 463. Škoda činí 10 000 korun.

Do třetice zveřejňujeme nehodu, ke které došlo opět na parkovišti, jde o prostor před obchodním domem Kaufland v Písku. Mezi 11 až 20 hodinou dne 13. ledna zde zatím nezjištěný řidič narazil do pravé boční části zaparkovaného osobního automobilu značky Škoda Octavia a opět ujel. Škoda je v tomto případě odhadnuta na 20 000 korun.

Máte-li k popisovaným dopravním nehodám jakékoli informace, obraťte se na dopravní policisty na služebně v Písku na adrese Na Výstavišti 377, využít můžete také linek 974 235 254 či 158.

Děkujeme za pomoc.

por. Mgr. Kamila Čuřínová Ingrišová, pi.pis@pcr.cz

15. ledna 2019

 

vytisknout  e-mailem