Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Dálniční policisté žádají veřejnost o pomoc

BEROUNSKO - Poznáte osoby na fotografiích z kamerových záznamů? 

Dálniční policisté z Rudné pátrají po totožnosti osob, které figurují ve dvou případech protiprávního jednání.

K prvnímu případu došlo na dálnici D5 na 4,5  km ve směru na Prahu v prostorách parkoviště, kde neznámý muž odcizil poškozenému ze zaparkovaného vozidla peněženku s obsahem finanční hotovosti, osobních dokladů a platební karty. Odcizená platební karta byla násldně zneužita k provedení platby na jedné pražské čerpací stanici. Jak pohyb podezřelého v prostoru parkoviště na dálnici D5, tak i jeho podobu při použití odcizené platební karty zaznamenal kamerový systém.  Muž se pokusil kartu použít i v případě dalšího nákupu zboží, to však již byla platební karta zablokována. Policisté nyní pátrají po totožnosti tohoto neznámého muže.

K druhému případu došlo rovněž na dálnici D5 na 4,5 km ve směru na Plzeň. Zde neznámý pár muž a žena, využil okamžiku, kdy poškozený v prostorách restaurace zaponmněl odloženou příruční tašku. Z této žena odcizila peněženku s obsahem finanční hotovosti, osobních dokladů a platební karty. Jednání obou osob rovněž zaznamenal kamerový systém a policisté mají k dispozici jejich podobu. O několik dní později, byla odcizená peněženka již bez finanční hotovosti  nalezena na tolaletách benzinové čerpací stanice na dálnici D1.

V obou příadech policiaté žádají veřejnost o pomoc se ztotožněním podezřelých osob. Jakékoliv informace související s těmito případy mohou občané policistům sdělit na Dálniční oddělení Rudná tel. 974 872 876 nebo na linku 158.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
14. února 2020

Odkazy do noveho okna

foto NP 1 D5

foto NP 1 D5 

Detailní náhled

foto NP 2 D5

foto NP 2 D5 

Detailní náhled

foto NP D1

foto NP D1 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem