Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Cyklistka utrpěla těžká zranění

VSETÍNSKO: Při dopravní nehodě utrpěla cyklistka těžká zranění. 

V pondělí deset minut po půl deváté dopoledne došlo ve Valašském Meziříčí na ulici Zámecká k dopravní nehodě nákladního vozu a cyklistky. Cyklistka byla s těžkými zraněními převezena do nemocnice.
 
Jednapadesátiletý řidič z Přerovska opouštěl místo ležící mimo pozemní komunikaci na ulici Zámecká pod viaduktem ve Valašském Meziříčí. Při tomto zastavil se svým vozidlem Scania a návěsem bez nákladu napříč silnicí. Při opětovném rozjezdu směrem k mlékárnám došlo ke střetu pravé přední části vozidla a třiasedmdesátileté cyklistky z Valašského Meziříčí. Tato pravděpodobně se svým kolem Eska objížděla soupravu po pravé straně. Při střetu s vozidlem utrpěla žena těžká zranění, se kterými byla převezena do nemocnice.
Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku ke zjištění alkoholu, která byla negativní. Průběh dopravní nehody a míra zavinění je předmětem dalšího šetření.
 
Žádáme tímto případné svědky dopravní nehody, aby se přihlásili k podání svědectví buďto na jakékoli policejní služebně nebo prostřednictvím linky 158.
 
4. září 2013, nprap. Bc. Vladislav Malcharczik
Odkazy do noveho okna

DN Valašské Meziříčí 1

DN Valašské Meziříčí 1 

Detailní náhled

DN Valašské Meziříčí 2

DN Valašské Meziříčí 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem