Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Cyklisté se potýkali s auty

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V úterý 30. srpna 2016 v 08:30 hodin se v Hodoníně na křižovatce ulic Jilemnického a Skácelova odehrál střet osobního vozidla s cyklistkou. Dvaašedesátiletá cyklistka jela od Úřadu práce po ulici Skácelova. Po příjezdu na zmiňovanou křižovatku chtěla pokračovat přímým směrem. Přitom ale nedala přednost zprava jedoucímu osobnímu vozidlu červené barvy. V křižovatce došlo k jejich vzájemnému střetu a žena si poranila nohu. Řidič auta sice chtěl přivolat policii, ale cyklistka to odmítla. Policisté nyní po totožnosti řidiče červeného auta pátrají, aby událost mohli řádně zdokumentovat.
  2. V pondělí 29. srpna 2016 v 16:30 hodin se v Mutěnicích v ulici Masarykova stala dopravní nehoda s účastí osobního vozidla a mladistvého cyklisty. Řidička osobního vozidla Fiat Croma při couvání z parkovacího místa ohrozila cyklistu jedoucího od ulice Brněnská. Mladý cyklista již nedokázal včas zastavit a do couvajícího auta narazil. Policisté hledají případné svědky této nehody, kteří by mohli pomoci objasnit přesný průběh nehodového děje. Zejména hledáme ženu, která se v místě měla zdržovat, událost vidět a následně volala na linku 155.
  3. Ve středu 24. srpna 2016 v době od 15:45 do 16:45 hodin došlo v Rohatci v ulici Hodonínská před domem č. 645 k poškození zaparkovaného vozidla. Zatím nezjištěný řidič se zřejmě při couvání nevěnoval dostatečně řízení a narazil do zaparkovaného auta Škoda Fabia. Poté nezjištěný řidič z místa nehody ujel pryč.

Policisté uvítají jakékoliv informace a poznatky k popisovaným událostem. Ozvat se nám můžete na telefon 974 633 260 nebo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 8. 9. 2016

vytisknout  e-mailem