Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Cyklista se srazil s chlapcem

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

V úterý 15. listopadu 2016 v 16:00 hodin se v Hodoníně na křižovatce ulic Janáčkova a G. Preissové odehrál střet cyklisty s dvanáctiletým chlapcem. Malý chlapec ze vchodu domu a zřejmě se řádně nepřesvědčil, zda může bezpečně vstoupit do vozovky. Následně vběhl zpoza parkujících vozidel do jízdní dráhy jedoucímu cyklistovi. Na místě došlo k jejich vzájemnému střetu a pádu chodce i cyklisty na vozovku. Po rozhovoru s otcem chlapce, který jej odvezl na ošetření do nemocnice, cyklista z místa události odjel.

Ve středu 9. listopadu 2016 v 19:20 hodin zatím nezjištěný řidič v obci Bukovany naboural do zábradlí u rodinného domu. Při odbočování v křižovatce ulic Nad Potokem a Pod Břížkou se plně nevěnoval řízení a vyjel vlevo mimo komunikaci. Tam poté narazil do kovového zábradlí před vchodem rodinného domu č.p. 126. Po nehodě odjel z místa nehody, aniž by celou věc nějak dále řešil.

Policisté žádají neznámého cyklistu, aby se přihlásil k řádnému zadokumentování události. Zároveň policisté uvítají jakékoliv svědectví, které by pomohlo v pátrání po neznámém řidiči nebo jeho vozidle, který boural v Bukovanech. Případní svědci se mohou ohlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 18. 11. 2016

vytisknout  e-mailem