Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

„Čtyřlístek“ neznámých

Policisté z Jílového u Prahy již přes měsíc bezúspěšně pátrají po čtyřčlenné skupince podvodníků. 

     Povedená čtveřice ve středu 15. srpna 2012 v nočních hodinách navštívila provozovnu herny v Dolních Břežanech na okrese Praha-západ. Po dobu své několikaminutové návštěvy se podařilo odlákat pozornost obsluhy. Této nepozornosti využil někdo ze skupinky a neoprávněně začal manipulovat v technickém prostoru výherního automatu, přičemž se mu podařilo nastavit na hracím stroji výhru. Čtrnáctitisícový „zisk“ si pak nechal od podvedeného personálu herny vyplatit.

Dolní Břežany - neznámí1  Dolní Břežany - neznámí4 Dolní Břežany - neznámý Dolní Břežany - neznámý2

     Přítomnost neznámé čtveřice a její podezřelé jednání v herně bylo zachyceno záznamovým zařízením. Policisté tento záznam vyhodnocují, ale bohužel se jim zatím nepodařilo zjistit totožnost osob, nacházejících se na tomto záznamu. Je předpoklad, že se obdobného jednání mohl tento „čtyřlístek“ dopustit i na jiném místě v okolí Prahy nebo přímo na území hlavního města.

     Z tohoto důvodu se jílovští policisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, zda někdo z občanů některého muže na fotografiích nezná. Jakékoliv informace k totožnosti těchto osob a k tomuto případu můžete sdělit osobně na služebně Obvodního oddělení PČR Jílové u Prahy nebo na telefonním čísle 974 882 710.

 

 

vytisknout  e-mailem