Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Čtyři zranění

VSETÍNSKO: Čtvrteční srážka dvou osobních aut přinesla čtyři zraněné osoby. 

Čtyři zranění si vyžádala čtvrteční srážka dvou vozidel u průmyslové zóny u obce Lešná. Dopravní policisté nadále zjišťují okolnosti této dopravní nehody.

Ve čtvrtek po druhé odpoledne jela na místní komunikaci v katastru obce Lešná u Valašského Meziříčí šestadvacetiletá řidička Škody Fabia. Jela se třemi spolujezdci ve směru od Valašského Meziříčí. Začala odbočovat vlevo na účelovou komunikaci. V té chvíli byla ale už předjížděna vozem Ford. Došlo k nárazu přední části vozu Ford do zadní části Škody. Škodovka byla odhozena vlevo mimo komunikaci a skončila v oplocení areálu. Ford skončil vpravo mimo komunikaci a to koly vzhůru.

Při dopravní nehodě byli zranění všichni cestující ze Škody, všichni z okresu Nový Jičín. Se zraněními byli převezeni na ošetření. Třiapadesátiletý řidič Fordu z Nového Jičína vyvázl bez zranění. U obou řidičů provedli policisté dechové zkoušky ke zjištění ovlivnění alkoholem. Obě zkoušky byly negativní. Škoda na Fordu činí padesát tisíc korun, na Škodě je to dvě stě tisíc korun. Na dopravním značení a oplocení vznikla škoda ve výši patnáct tisíc korun.

Dopravní policisté nadále na zjištění dalších okolností této dopravní nehody pracují. Předmětem šetření je i zjištění rozsahu zranění jednotlivých účastníků.

20. května 2019, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem