Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Čtvrteční nehoda u obce Pětihosty

PRAHA VENKOV-JIH - Hledáme svědky dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 16. října letošního roku kolem 16. hodiny poblíž obce Pětihosty na okrese Praha-východ 

K nehodě se zraněním poblíž benzínové čerpací stanice u Pětihost vyjížděli policisté ze skupiny dopravních nehod v odpoledních hodinách. Na silnici č. I/3 došlo k bočnímu střetu dvou osobních automobilů, vozidla Škoda s připojeným přívěsem, jedoucím ve směru od dálnice D1 směrem na Benešov, a protijedoucího vozidla Ford. Po střetu následně dvaapadesátiletý řidič škodovky přejel s vozem za levou krajnici silnice a najel do přilehlých svodidel.
Šestasedmdesátiletý řidič ve Fordu utrpěl při nehodě zranění, se kterými byl převezen k lékařskému  ošetření do středočeské nemocnice. Hmotná škoda způsobená na vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku 200 tisíc korun.
Dopravní policisté se obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a hledají případné svědky této dopravní nehody, kteří by jim mohli poskytnout jakékoliv informace k samotnému průběhu nehody. Svědci se jim mohou přihlásit na telefonních číslech 974 882 458, 974 882 451 nebo prostřednictvím bezplatné linky Policie ČR 158.
   
nprap. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
20. října 2014

vytisknout  e-mailem