Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Čtvrteční fotbalové utkání

Pražská policie chystá v souvislosti se čtvrtečním fotbalovým utkáním Evropské ligy mezi celky AC Sparta Praha a Athletic Club de Bilbao bezpečnostní opatření.  

Na tomto opatření se bude podílet asi 250 policistů z pořádkové, kriminální, dopravní i cizinecké služby, antikonfliktního týmu, Speciální a Krajské pořádkové jednotky a v neposlední řadě i policistů z oddělení služební hipologie a kynologie. V rámci dohledu nad silničním provozem a veřejným pořádkem bude policistům pomáhat i čtyřicet strážníků Městské policie hlavního města Prahy. V případě potřeby situaci bude monitorovat i policejní vrtulník. Při přípravě bezpečnostních opatření pražská policie velmi úzce spolupracuje nejen s pořadateli, ale i s vedením obou klubů. 
 
Policisté již v průběhu dne budou monitorovat pohyb fanoušků obou celků na území metropole. V případě potřeby zajistí policisté doprovod fanoušků ke stadionu a budou dohlížet nejen na ochranu veřejného pořádku, ale zejména na bezpečnost a plynulost silničního provozu. Stadion
bude pro fanoušky otevřený od sedmnácti hodin. Samozřejmostí je zákaz konzumace alkoholických nápojů či používání pyrotechniky na stadionu. Porušení návštěvního řádu bude sankcionováno.
 
pprap. Bc. Jan Daněk 3. 10. 2012

vytisknout  e-mailem