Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Zloději mají sezónu

RYCHNOVSKO - Ukradli mobilní WC i ozdobné součástky auta. 

Několik případů méně obvyklých krádeží šetří policisté na Rychnovsku v tomto měsíci. Otázkou zůstává, co s některými z kradených předmětů pachatelé vlastně dělají.

WC mobilníObdivovatel mercedesu?
Muži zákona obvodního oddělení Rokytnice v Orlických horách přijali včera oznámení od majitele osobního auta zn. Mercedes Benz V-Klasse, že mu doposud neznámý pachatel ukradl  část vybavení z vozu. Lapka sebral plastové mřížky z nárazníků, okrasné chromové lišty a krytky. Majiteli tak způsobil škodu téměř 17.000 korun.
Brusky domů
Osmačtyřicetiletého muže obvinili rychnovští policisté počátekm týdne z přečinu krádeže. Kmenový zaměstnanec podniku v Kvasinách odcizil z jedné výrobní haly vibrační pneumatickou brusku zn. Dynabrade a pneumatickou brusku zn. Deprag. Jeho nezákonné počínání ale neušlo pracovníkům bezpečnosti a ochrany známky podniku. Již bývalému zaměstnanci, který způsobil škodu vyšší než 17.000 korun, hrozí až  dvouletý nepodmíněný trest.
Mobilní záchod odcestoval
Kam přesně, to se nyní pokoušejí zjistit policisté obvodního oddělení Týniště nad Orlicí. Hygienické zařízení zmizelo z prostoru u písníku v Borohrádku, kde sloužilo lidem od dubna tohoto roku. Poberta, který záchod ukradl první červnový týden, si ho odvezl i s náležitým obsahem, protože mobilní buňka se naposledy čistila před měsícem. Škoda, kterou majiteli zloděj způsobil, je odhadnuta na 15.000 korun.
Zámek nepomohl
Policisté obvodního oddělení Dobruška šetří krádež jízního kola. Jeho majitel ho uzamkl v chodbě restauračního zařízení v Olešnici v Orlických horách a když se rozhodl jít domů, svůj bicykl už tam nenašel. Odcizením horského pánského kola zn. Scott Spark černozelené barvy zloděj majiteli způsobil škodu 30.000 korun.

por. Mgr. Alena Kacálková
15. června 2018

vytisknout  e-mailem