Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

O projektu

Projekt „Zabezpečte se, chraňte majetek sobě i svým sousedům“ představuje souhrn preventivních opatření při ochraně domů, bytů, rekreačních objektů proti vloupání. Nabízí návod, jak správně postupovat a čeho se vyvarovat při výběru zabezpečovacích komponent a jak vytvořit co nejefektivnějším způsobem skutečně účinnou ochranu majetku. 

Logo - Zabezpečte se!.jpgProjekt vznikl v roce 2018 pod hlavičkou Policie České republiky za finanční podpory Ministerstva vnitra. V prvních fázích se projekt zaměřil na mechanické prvky zabezpečení a cílil nejen na veřejnost, ale také na vzdělávání policistů. Odborným garantem obsahu byl pro danou oblast Cech mechanických zámkových systémů, který je stálým partnerem projektu. Důležitými partnery pro šíření informací byly v počátcích projektu také Pražské arcibiskupství či Českomoravská myslivecká jednota. S postupem času jsme rady a tipy k zabezpečení rozšířili také o informace o mechatronickém a elektronickém zabezpečení. Odborným garantem informací o elektronickém zabezpečení je společnost JABLOTRON SECURITY a. s., která je dlouhodobým partnerem Úřadu služby kriminální policie a vyšetřování v oblasti ochrany majetku. V roce 2022 se partnerem projektu stala také Hospodářská komora ČR sdružující odborníky ve všech zmiňovaných oblastech zabezpečení a poskytovaných služeb.

Jedním z informačních nástrojů projektu byla vedle newsletterů také informační mobilní aplikace, která uživatelům nabízela nejen přehled informací o možnostech zabezpečení, ale také kontakty na ověřené odborníky. Veškeré informace z mobilní aplikace převádíme aktuálně do prostředí webových stránek a provoz mobilní aplikace bude ukončen. 

Informace na těchto webových stránkách mají sloužit k základní orientaci v problematice různých typů zabezpečení. Neklademe si zde za cíl navržení řešení na míru. Pro tento účel doporučujeme kontaktovat odborníky z daného oboru. Pokud se obáváte, že nevyberete dodavatele, který poskytne kvalitní služby a certifikované výrobky v odpovídající cenové rovině, budou pro Vás na tomto webu již brzy k dispozici kontaktní údaje dodavatelů garantovaných Hospodářskou komorou ČR

Děkujeme, že věnujete pozornost svému bezpečí.
Policie České republiky a partneři projektu

loga - partneři.png
 

vytisknout  e-mailem