Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Paprika se jí prodražila

Zcizena další kabelka z nákupního vozíku 

Krádež kabelky z nákupního vozíku v obchodním domě na Pilňáčkově ulici.jpg       Krádež kabelky z nákupního    vozíku v obchodním domě 

 

     Třináctý listopad letošního roku (2008) nepřinesl štěstí sedmapadesátileté ženě, která se kolem šestnácté hodiny vydala na nákup do obchodního domu na náměstí 28. října v Hradci Králové. Osudné se jí stalo vybírání zboží v oddělení zeleniny. S největší pravděpodobností, když se soustředila na výběr papriky, odcizil jí zloděj kabelku, kterou měla položenou v nákupním vozíku. Kromě kabelky přišla poškozená i o dva mobilní telefony, finanční hotovost 2.500 korun, klíče, tři platební karty, doklady a další osobní věci. Hradečačce z Pražského předměstí  tak vznikla škoda téměř šest tisíc korun. Neznámý pachatel se svým jednáním dopustil trestného činu krádeže a trestného činu neoprávněné držení platební karty. V případě odhalení pachateli hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.
     Znovu bychom chtěli upozornit občany, aby nenechávali při nákupech v obchodních centrech kabelky, tašky a batohy bez dohledu. Doklady a osobní věci (hlavně platební karty) nosili vždy při sobě.

nprap. Anna Pešavová

vytisknout  e-mailem