Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Neunesl rozchod s dívkou, posprejoval několik budov

VSETÍNSKO: Mladý muž má na svědomí i několik krádeží.  

Včera sdělil policejní komisař obvinění z trestných činů krádež a poškození cizí věci pětadvacetiletému muži z Rožnova p. R. Ten má na Rožnovsku na svědomí několik krádeží a rovněž sprejerství.
 
Mladý muž vnikl do areálů dvou rožnovských firem a z jednoho ukradl 80 kg kovového odpadu, který následně prodal ve sběrně a z druhého železnou kulatinu.  V červnu se v Zubří vloupal do nepojízdného karavanu, ze kterého ukradl reproduktorovou bednu, autobaterii a další věci za 6 000 korun. Stejný měsíc ukradl v Zubří od kulturního střediska, které se zatepluje, dva balíky fasádního polystyrenu. Dalším jeho prohřeškem je sprejerství. Začátkem června neunesl rozchod se svojí dívkou a černým, šedým a oranžovým sprejem nastříkal na několik budov v Rožnově p. R. např. na objekt krytého bazénu, budovu supermarketu, kino nebo novinový stánek, několik nápisů v angličtině např. „I love you“ nebo „Why?“ Posprejováním způsobil škodu za 10 000 korun.
 
Pětadvacetiletého muže zadrželi kriminalisté ve středu odpoledne, včera mu sdělili obvinění ze dvou trestných činů, hrozí muž až tříletý trest odnětí svobody. Mladý muž má v rejstříku trestů už několik záznamů, stíhán byl za majetkovou trestnou činnost.   
 
 
25. července 2014, por. Mgr. Lenka Javorková

vytisknout  e-mailem