Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Kurz „Měkké manažerské dovednosti – lektor“

23. – 27.5 2022 

Aktivita č. 12

Ve dnech 23. - 27. 5. 2022 proběhl v prostorách vzdělávacího centra VPŠ a SPŠ MV v Hrdlořezích již třetí běh kurzu Měkké manažerské dovednosti - lektor, kterého se zúčastnilo 17 policistů a policejních psychologů z celé republiky. Kurz „Měkké manažerské dovednosti – lektor“ je určený pro budoucí interní lektory policie v oblasti vzdělávání vedoucích pracovníků Policie ČR v měkkých manažerských dovednostech.

Cílem této aktivity je zajistit vyškolený lektorský tým, který bude schopen nastavit systém a lektorsky zabezpečit výuku měkkých manažerských témat pro vedoucí pracovníky Policie ČR. V současnosti máme vyškoleno 54 interních lektorů a do budoucna plánujeme tento počet ještě navýšit, tak, aby bylo možné zajistit výuku prostřednictvím týmů složených z psychologů a policistů s manažerskou zkušeností na úrovni KŘP a ÚCP po celé republice.

Kurz je koncipován jako zážitkový, účastníci měli možnost si vše hned na místě vyzkoušet prostřednictvím modelových situací a praktických cvičení. V rámci kurzu se účastníci naučili využívat různé lektorské nástroje, samostatně připravit, naplánovat, vést a vyhodnotit kurzy a zároveň se věnovali metodice výuky jednotlivých manažerských témat (osobnost a role manažera, vedení a řízení týmů, motivace, komunikace, osobní efektivita manažera)

Proškolení lektoři se nyní zaměří na vlastní přípravu a realizaci vlastních kurzů pro vedoucí pracovníky na základní úrovni řízení.

ENGLISH VERSION

pplk. Mgr. Ivana Ježková, MBA, publicistka projektu

Odkazy do noveho okna

23. - 27. 5. 2022

23. - 27. 5. 2022 

Detailní náhled

23. - 27. 5. 2022

23. - 27. 5. 2022 

Detailní náhled

23. - 27. 5. 2022

23. - 27. 5. 2022 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem