Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Katalog preventivních opatření

Přehled spolupráce Police ČR s mezinárodními subjekty a orgány územní samosprávy. 

Obrázek1.pngKatalog preventivních opatření coby prezentace spolupráce Policie ČR s orgány územná samosprávy vznikl za podpory Norských fondů, v Programu CZ 20 "Vnitřní věci", PDP 4 „Spolupráce Police ČR s mezinárodními subjekty a orgány územní samosprávy“, v rámci klíčové aktivity č. 4: „Vytvoření nového modelu spolupráce mezi Policií a územní samosprávou“.

Cílem aktivity je vytvořit přehled osvědčené spolupráce PČR a orgánů územní samosprávy v oblasti prevence kriminality. Na aktivitě participuje vedle Policie ČR odbor prevence kriminality Ministerstva vnitra ČR, jehož prostřednictvím je zajištěna komunikace s manažery prevence krajských úřadů. Katalog předkládá přiklady spolupráce, které lze využít jako zdroj informací pro vlastní preventivní činnost.  Je určen široké veřejnosti.

Katalog preventivních opatření

  • Obsahuje seznam preventivních aktivit a opatření
  • Umožňuje vyhledávání projektů na základě filtrů
  • Návod na vyhledávání je součástí katalogu (pod odkazem záložka s otazníkem)
  • Katalog preventivnich opatření

Základní pojmy prevence kriminality

Vložení nového projektu, aktivity

  • Katalog není uzavřený.
  • Pokud realizujete zajímavý projekt, na kterém participuje Policie ČR nebo orgány místní samosprávy, a rádi byste jej sdíleli jako příklad dobré praxe k využití dalším subjektům, které se podílejí na aktivitách prevence kriminality, kontaktujte nás na e-mailové adrese pp.prevence@pcr.cz.
  • Na základě Vašeho podnětu Vás požádáme o vyplnění informací o aktivitě do jednoduché tabulky, kterou Vám zašleme (náhled tabulky). 
  • Po posouzení, zda aktivita splňuje rámec katalogu, informace o ní rádi zveřejníme a zpřístupníme tak informace široké veřejnosti. 

Policejní prezidium ČR
odbor prevence
aktualizováno 23. 1. 2024

vytisknout  e-mailem