Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Hledáme svědky loupeže

Maskovaný muž s nožem v ruce přepadl bar v Chlumci nad Cidlinou 

Přepadení baru v Chlumci nad Cidlinou      Přepadení baru
                  v Chlumci nad Cidlinou

S nožem v ruce přepadl ve středu 28. července 2010 kolem třetí hodiny ráno neznámý útočník bar v Chlumci nad Cidlinou. Barmance přiložil nůž ke krku a požadoval vydání peněz. Žena z obavy o svůj život mu naskládala zhruba stotisícovou hotovost do sáčku. Následně lupič i s lupem utekl. Barmanka naštěstí vyvázla s lehkou řeznou rankou v obličeji, kdy nebylo třeba lékařského ošetření. V době loupežného přepadení nebyl v objektu žádný host.

Podle dosavadních informací má přepadení na svědomí česky mluvící muž ve věku od 20 do 25 let, vysoký asi 180 centimetrů, štíhlé postavy. Maskoval se černou pletenou čepicí a obličej zakrýval tmavomodrým šátkem. Na sobě měl oblečenou červenou vestu s kapucí přetaženou přes hlavu, tmavomodré tepláky a pod vestou tmavou mikinu. Ruce mu zakrývaly černé kožené nebo koženkové rukavice.

Žádáme případné svědky loupeže, kteří by k osobě pachatele mohli podat jakoukoliv informaci, aby tak učinili na bezplatnou linku tísňového volání 158.

Případ šetří policisté pro podezření ze zločinu loupeže. Nový trestní zákoník pamatuje na takové jednání trestem odnětí svobody na dva až deset let.

nprap. Anna Pešavová - 29. července 2010
foto Policie ČR

 

Odkazy do noveho okna

Přepadení baru v Chlumci nad Cidlinou

Přepadení baru v Chlumci nad Cidlinou 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem