Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Čím jsme se zabývali o víkendu

Krádež peněženky, tašky, vloupání do vozidla i do chalupy 

Krádež peněženky
 
Dne 29.6.2008 v Chrudimi  v prostorách čerpací stanice neznámý pachatel odcizil z myčky volně odloženou peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady. Krádeží byla poškozenému způsobena škoda ve výši  77.000 Kč.
 
Krádež tašky
 
V sobotu mezi šestnáctou a sedmnáctou hodinou neznámý pachatel odcizil v areálu fotbalového hřiště v jedné  obci  sportovní tašku Puma. V tašce měl majitel uložené kopačky, fotbalové chrániče, a součástky dresu. Dále peněženku s platebními kartami a finanční hotovostí ve výši 25.000 Kč. Krádeží tašky s věcmi a finanční hotovostí byla způsobena škoda ve výši 41.800 Kč.
 
Vloupání do rekreační chalupy
 
V době od 22. do 27. června 2008 se neznámý pachatel vloupal do rekreační chalupy v  katastru obce Řepníky. Za budovou odcizil osm kolejnic. U stodoly vypáčil dveře a stodolou prošel do obytné části chalupy. Obytnou část prohledal, ale nic neodcizil. Následně se vrátil zpět do stodoly, kde odcizil kovový válec a  rádlo.     Na příjezdové cestě na rozloučenou odcizil  kovový poklop z vodovodní šachty. Majitelce způsobil škodu ve výši 5.600 Kč.
 
Krádež přívěsného vozíku
 
Dne 27. června 2008 od deseti do třinácti hodin odcizil neznámý pachatel přípojný vozík, který byl odstaven na kraji vozovky v obci Dvakačovice. Protože měl vozík poškozenou pneumatiku, jel si majitel koupit novou do pneuservisu. Po příjezdu zpět na místo zjistil, že mu vozík někdo odcizil. Krádeží vznikla škoda ve výši 3.000 Kč.
 
 
Poškození vozidla
 
Ze soboty na neděli poškodil v Chrudimi na Tyršově náměstí neznámý pachatel zaparkované vozidlo BMW 528. Nezjištěným předmětem poškodil všechny pneumatiky, lak obou zadních dveří, zadních blatníků a poškodil světla. Výše škody bude poškozeným dodatečně upřesněna. Předběžná škoda je odhadována na 70.000 Kč.
 
Vloupání do vozidla
 
V neděli po deváté hodině neznámý pachatel rozbil okno u osobního vozidla Škoda Fabia, které bylo zaparkováno na cyklostezce mezi obcí Pařížov a Třemošnice. Neznámý pachatel z vozidla odcizil batoh s osobními doklady, platební kartou, finanční hotovostí a mobilním telefonem. Krádeží vznikla škoda ve výši 6.500 Kč.
 
 
Vloupání do vozidla
 
V nočních hodinách ze soboty na neděli v obci Zájezdec vnikl přes neuzamčené zadní páté dveře do osobního vozidla Škoda Felícia  neznámý pachatel. Pachatel z vozidla odcizil autorádio a reproduktory, peněženku s doklady a platební kartou. Automobil byl zaparkovaný na volném prostranství před domem. Způsobená škoda činí 8.500 Kč.
 
vloupání do vozidla vloupání do vozidla

vytisknout  e-mailem