Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Cibulový jarmark v Hořovicích proběhl bez narušení veřejného pořádku

BEROUNSKO - Policisté vypátrali celostátně hledanou osobu. 

V období od 3. října do 4. října se v obci Hořovice konal Cibulový jarmark. Policisté zde očekávali zvýšený počet návštěvníků. S ohledem na tuto skutečnost posílili běžný výkon služby, pro zajištění hladkého průběhu celé akce a zajištění veřejného pořádku. Desítky policistů monitorovali nejen centrum dění, ale také přilehlé části obce. Jednalo se o pořádkové policisty, dopravní policisty a byl nasazen také krajský policejní psovod se psem.
 
V průběhu celé akce nedošlo k mimořádnému narušení veřejného pořádku. Policisté zkontrolovali desítky osob a řidičů. Kolegům z Obvodního oddělení Hořovice se podařilo vypátrat celostátně hledanou osobu, která se při samotném zadržení pokusila o útěk. Muž se před policisty snažil utéct do potoka, kde byl následně zadržen. Navíc bylo zjištěno, že muž do Hořovic přicestoval kradeným vozidlem, které bylo následně zajištěno k provedení dalších úkonů. Zasahovat museli policisté také u dvou případů fyzického napadení v rodině. V prvním případě agresivní osobu zajistili a v druhém případě byli nuceni dokonce narušitele vykázat ze společného obydlí.
 
V průběhu celé akce zkontrolovali policisté desítky osob a řidičů. Udělili několik pořádkových pokut, především za přestupky v dopravě. Odhalili jednoho řidiče pod vlivem návykových látek a dva řidiče pod vlivem alkoholu.
 
Nasazení policisté navíc pomohli při zákroku kolegům z obce Králův Dvůr, kdy se jim podařilo zadržet tři pachatele, kteří provedli vloupání do restaurace v této obci.
 
nprap. Marcela Pučelíková
tisková mluvčí
P ČR Beroun
6. října 2014
 

vytisknout  e-mailem