Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Chystáme bezpečnostní opatření

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Na sobotní utkání dohlédne více než stovka policistů. 

Více než stovka policistů se připravuje na rizikové fotbalové utkání mezi 1. FC Slovácko Uherské Hradiště a FC FASTAV Zlín, které začne v sobotu 3. srpna v pět hodin odpoledne na fotbalovém stadionu v Uherském Hradišti. Cílem bezpečnostního opatření je zajistit v Uherském Hradišti veřejný pořádek po celou dobu opatření a ochránit zdraví a majetek nejenom návštěvníků utkání, ale i všech občanů města.

Mezi hlavní úkoly policie bude patřit dohled jak na bezproblémový příjezd a příchod fanoušků na stadion, tak i na jejich odjezd. Je předpoklad, že se na utkání dostaví i několik desítek rizikových fanoušků. V průběhu utkání budou policisté veškeré dění monitorovat a v případě jakéhokoliv protiprávního jednání okamžitě zasáhnou!

Do bezpečnostního opatření jsou zahrnuti pořádkoví a dopravní policisté, kriminalisté, psovodi, jízdní policie a členové antikonfliktního týmu. Pořádek budou zajišťovat i strážníci Městské policie Uherské Hradiště a pracovníci bezpečnostní agentury.

Tímto žádáme všechny návštěvníky uvedeného utkání, kteří do místa jeho konání přijedou auty, aby s nimi parkovali na místech k tomu určených a respektovali dopravní značení o zákazech stání a zastavení.

Zároveň upozorňujeme, že nosit na stadion jakoukoliv pyrotechniku, je zakázáno!

1. srpna 2019, por. Bc. Milena Šabatová

vytisknout  e-mailem