Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chtěl zpátky do baru

MOST - výtržník poškodil dveře u restaurace, když byl vyveden; Na ulici napadla prodavačku; Kradli ...... 

Podezření z trestného činu krádeže sdělila mostecká policie 21 leté ženě z Litvínova. Ta měla podle výsledků šetření policistů při jedné návštěvě u poškozeného využít nestřeženého okamžiku a z jeho mobilního telefonu odcizit SIM kartu. Tuto pak několikrát použila neoprávněně k volání a způsobila muži škodu ve výši šesti tisíc korun.

Hry z pod kalhot putovaly zpět do regálů
Mostecká policie sdělila ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání trestného činu krádeže 25 letému muži z Mostu. Ten tento týden v jednom z mosteckých supermarketů odcizil v oddělení elektra počítačové hry. Ty nejprve vyndal z originálních obalů, ukryl je pod kalhoty a poté chtěl prodejnu opustit i s lupem. Za pokladnou byl zadržen ostrahou prodejny a následně předán policii ČR. Hry za 2 500 korun byly zajištěny a vráceny zpět. Lapka se krádeže dopustil i přesto, že byl již v minulosti za majetkový delikt trestán.

Kapsář muže připravil o mobil
Nepříjemné zjištění čekalo jednoho Mostečana při nákupu v mosteckém supermarketu. Neznámý pachatel mu při odchodu z prodejny odcizil z kapsy kabátu mobilní telefon značky Nokia v hodnotě tří tisíců korun. Případ trestného činu krádeže na osobě šetří mostečtí policisté.

Škodná v revíru
Nemilého hosta zaznamenal jeden zahrádkář v zahradní kolonii Boží dar v Mostě. Ve svém domku objevil stopy neznámého pachatele. Ten se uvnitř objektu řádně porozhlédl a zanechal po sobě spoušť. Poškozený majitel zahrádky vyčíslil škodu na částku šesti tisíc korun. Krádeží vloupáním se zabývají mostečtí policisté.

Na ulici napadla prodavačku
Z trestného činu výtržnictví a ublížení na zdraví obvinil mostecký policejní komisař 27 letou ženu z Litvínova. Ta před  jednou litvínovskou drogerií nejprve slovně napadla pracovnici prodejny a poté přešla k útoku fyzickému. Ženu ve věku 32 let obdařila několika kopy, cloumala s ní a nakonec po ní hodila předmětem. Poškozená utrpěla zranění, se kterým vyhledala lékařské ošetření. Obviněná je stíhána na svobodě.
 
Chtěl zpátky do baru, tak rozbil dveře
Pro trestný čin výtržnictví je stíhán mosteckou policií 27 letý muž z Litvínova. Ten v jedné litvínovské restauraci v nočních hodinách po předchozí slovní rozepři byl vyveden zaměstnanci z baru. Poté, co se za ním zavřely vchodové dveře do podniku, úmyslně u nich poškodil skleněnou výplň. Poškozený majitel restaurace vyčíslil škodu na částku 1 600 korun. Přivolaní policisté u muže provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla s pozitivním výsledkem. Obvinění si muž převzal ve vazební věznici, kde se nyní nachází pro jinou trestnou činnost. 

 

vytisknout  e-mailem