Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Chtěl vykrást dům

TEPLICKO - Než se stačil dostat dovnitř, byl přistižen; Vloupání do chaty; Ukradené kabely. 

Chtěl vykrást dům

     Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí 26letému muži, který chtěl vykrást rodinný dům v obci Hrob. V dopoledních hodinách vnikl na pozemek u neobydleného rodinného domu a nalezeným kladivem rozbil dvě luxferové skleněné kostky. Než stačil vniknout dovnitř, přistihli ho muži, kteří právě přišli objekt zkontrolovat a lapku vyzvali, aby na místě vyčkal do příjezdu přivolaných policistů. Muž byl obviněn z trestného činu krádeže ve stadiu pokusu, vyšetřován bude na svobodě.

Vloupání do chaty

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v katastru Háje u Duchcova vloupal do rekreační chaty. Uvnitř odcizil různé starožitnosti, způsobená škoda zatím nebyla přesně vyčíslena. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro trestné činy krádeže a porušování domovní svobody.

Ukradené kabely

     Škodu ve výši 15 tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který v centru Teplic z rozestavěného domu odcizil různé měděné kabely. Policisté případ prověřují jako trestný čin krádeže  a po pachateli, kterému s ohledem na vládou vyhlášený nouzový stav hrozí až osmileté vězení, pátrají.

27. března 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem